Arosis
Arosis

Рис та бобові з Греції

Ось уже третє покоління - з 1956 року - перебуваючи в Касторії, підприємство виробляє та пакує найвідоміші види бобових і рису Касторії і Преспеса, підтримуючи місцевих виробників.

Досвід і ноу-хау трьох поколінь поряд з істинною любов'ю до вироблених продуктів - ось основні переваги, які роблять Аросіс унікальним. Завдяки цьому виробник домігся найкращої якості бобових і рису, відповідаючи найвищим критеріям контролю якості, обробки та стандартизації продукції.
Arosis є невеликим сімейним бізнесом, пристрасним і наповненим любов'ю до того, що робить. Саме так йому вдалося стати піонером в інноваціях за рахунок значного внеску в розвиток грецького виробництва бобових, встановивши високі стандарти якості.

Чому продукти Arosis унікальні?

У регіонах Касторія і Преспес бобові вирощували з кінця 17-го століття. Висота над рівнем моря, компоненти грунту і велика кількість води в поєднанні з мікрокліматом вищезазначених регіонів створюють ідеальні умови для вирощування бобових відмінної якості. Культивування в областях, близьких до озер особливо сприятливо через вологість повітря. Секрети цього традиційного вирощування передають з покоління в покоління. Якщо ці обставини об'єднати із збереженням чистоти місцевих різновидів і особистої роботи і відданості виробників, то стає очевидним, що тут виробляються найсмачніші бобові в світі.

Як Аросіс вирощує свою продукцію

У Касторії і в Преспес виробники обробляють землю дуже раціонально, дозволяючи їй часто залишатися під паром. Використання машин обмежено через щільність посадки, обсягу і чутливості рослин, тому вихід на 1000 квадратних метрах невеликий, оскільки вирощування не інтенсивне. Водночас, завдяки постійній присутності на плантаціях і важкій ручній роботі, виробники забезпечують здоровий стан і правильний розвиток рослин.
Товары на складе закончились. Зайдите через недельку.